Designmagasin
Designmagasin
Loft Bondetårn

Floating Nests

Loft Bondetårn Loft London Farm Tower i form av et tenkt gigantisk tre, i hvis kunstige krone to store loftformasjoner er plassert som flytende reir. Visjonen om en enestående livsglede (joie de vivre), samtidig som den utnytter hele Metropolitan-logistikken. "Flytende reirkonseptet" er basert på en høy utnyttelse av luftrommet over den respektive tomten i forbindelse med en minimal innvirkning på det tilgjengelige tomteområdet. Hovedutnyttelsen av alle reirnivåer er definert som en blanding av vertikalt jordbruk og beboelige loftområder.

Prosjektnavn : Floating Nests, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : London .

Floating Nests Loft Bondetårn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.