Designmagasin
Designmagasin
Kraftsag

Rotation Saw

Kraftsag En motorsag med et svingbart håndtak. Denne kjeden har et håndtak som dreier 360 ° og stopper i forhåndsdefinerte vinkler. Generelt kutter folk trær horisontalt eller vertikalt ved å vri sagene i visse vinkler eller lene eller vippe kroppsdelene. Dessverre glir sagen ofte fra brukerens grep, eller brukeren må jobbe i en vanskelig situasjon, noe som kan forårsake personskader. For å kompensere for slike ulemper er den foreslåtte sagen utstyrt med et svingbart håndtak slik at brukeren kan justere skjærevinklene.

Prosjektnavn : Rotation Saw, Designernes navn : Hoyoung Lee, Kundens navn : DESIGNSORI.

Rotation Saw Kraftsag

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.