Designmagasin
Designmagasin
Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunsten - kunstgjenstand med lys på. Romslige rom med tak med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rom, som jevnt strømmer fra frontveggen til taket. Krystall- og hvite emaljeblader i forbindelse med elastisk bøyning av tynne rør skaper et bilde av et flygende slør over hele verden. Overfloden av lyse og gylne glødende flygende fugler skaper en følelse av romslighet og glede.

Prosjektnavn : Bridal Veil, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Lysekronen

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.