Designmagasin
Designmagasin
Brosje

The Sunshine

Brosje Egenskapen til dette smykket er at her brukte en stor steinkompleksform som er innstilt på usynlig (luft) ramme. Smykkedesign-visning åpner bare steiner som skjuler monteringsteknologi. Selve steinen holdes av to, påtrengende inventar og tynn tallerken strødd med diamanter. Denne platen er grunnlaget for alle brosjyrer med bærende struktur. Det holder og den andre steinen. Hele komposisjonen ble gjort mulig etter den forseggjorte hovedslipesteinen.

Prosjektnavn : The Sunshine, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Brosje

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.