Designmagasin
Designmagasin
Klær

Bamboo lattice

Klær I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter som båter, møbler, kyllingbur, lykter ... Bambusgitter er sterk, billig og enkel å lage. Min visjon er å lage et ferieanlegg som er spennende og grasiøs, sofistikert og sjarmerende. Jeg brukte denne bambusgitterdetaljen på noen av mine mote ved å konvertere det rå, harde vanlige gitteret til mykt materiale. Designene mine kombinerer tradisjon med moderne form, hardheten i gittermønsteret og sandmykhet i fine stoffer. Mitt fokus er på form og detaljer, noe som gir sjarm og femininitet til brukeren.

Prosjektnavn : Bamboo lattice , Designernes navn : Do Thanh Xuan, Kundens navn : Sea of Love.

Bamboo lattice  Klær

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.