Designmagasin
Designmagasin
Klær

Bamboo lattice

Klær I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter som båter, møbler, kyllingbur, lykter ... Bambusgitter er sterk, billig og enkel å lage. Min visjon er å lage et ferieanlegg som er spennende og grasiøs, sofistikert og sjarmerende. Jeg brukte denne bambusgitterdetaljen på noen av mine mote ved å konvertere det rå, harde vanlige gitteret til mykt materiale. Designene mine kombinerer tradisjon med moderne form, hardheten i gittermønsteret og sandmykhet i fine stoffer. Mitt fokus er på form og detaljer, noe som gir sjarm og femininitet til brukeren.

Prosjektnavn : Bamboo lattice , Designernes navn : Do Thanh Xuan, Kundens navn : Sea of Love.

Bamboo lattice  Klær

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.