Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

1x3

Salongbord 1x3 er inspirert av sammenlåste burr-gåter. Det er begge deler - et møbel og en hjernetrim. Alle delene forblir sammen uten behov for inventar. Samlåsingsprinsippet innebærer bare skyvebevegelser som gir en veldig rask monteringsprosess og gjør 1x3 passende for hyppig skifte av sted. Vanskelighetsnivået avhenger ikke av fingerferdighet, men mest av romlig syn. Instruksjoner gis i tilfelle brukeren trenger hjelp. Navnet - 1x3 er et matematisk uttrykk som representerer logikken i trestrukturen - en elementtype, tre stykker av den.

Prosjektnavn : 1x3, Designernes navn : Petar Zaharinov, Kundens navn : PRAKTRIK.

1x3 Salongbord

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.