Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

1x3

Salongbord 1x3 er inspirert av sammenlåste burr-gåter. Det er begge deler - et møbel og en hjernetrim. Alle delene forblir sammen uten behov for inventar. Samlåsingsprinsippet innebærer bare skyvebevegelser som gir en veldig rask monteringsprosess og gjør 1x3 passende for hyppig skifte av sted. Vanskelighetsnivået avhenger ikke av fingerferdighet, men mest av romlig syn. Instruksjoner gis i tilfelle brukeren trenger hjelp. Navnet - 1x3 er et matematisk uttrykk som representerer logikken i trestrukturen - en elementtype, tre stykker av den.

Prosjektnavn : 1x3, Designernes navn : Petar Zaharinov, Kundens navn : PRAKTRIK.

1x3 Salongbord

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.