Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Ydin

Krakk Ydin avføring kan monteres av deg selv, uten å bruke spesialverktøy, takket være et enkelt låseanlegg. De fire identiske føttene er plassert i ingen spesiell rekkefølge, og betongsetet, som fungerer som nøkkelstenen, holder alt på plass. Føttene er laget med skrot tre fra en trappeprodusent, lett maskinert ved bruk av tradisjonelle trearbeidsteknikker og til slutt oljet. Setet er ganske enkelt støpt i en varig fiberforsterket UHP-betong. Bare fem dissosierbare deler som skal være flatpakket og klare til å sendes til sluttkunder, er et annet bærekraftsargument.

Kjølt Ostevogn

Coq

Kjølt Ostevogn Patrick Sarran opprettet Coq ostevogn i 2012. Merkeligheten med denne rullende gjenstanden vekker diners nysgjerrighet, men gjør ingen feil, dette er først og fremst et arbeidsredskap. Dette oppnås ved hjelp av en stilisert lakkert bøkestruktur toppet av en sylindrisk rødlakkert kappe som kan henges på siden for å avsløre et utvalg av modne oster. Ved å bruke håndtaket til å flytte vognen, åpne kassen, skyve brettet ut for å lage en plass til platen, rotere denne platen for å kutte deler av ost, kan servitøren utvikle prosessen til et lite stykke ytelseskunst.

Kjølt Ørkenvogn

Sweet Kit

Kjølt Ørkenvogn Dette mobile utstillingsvinduet for servering av desserter på restauranter ble opprettet i 2016 og er det siste stykket i K-serien. Sweet-Kit-designet oppfyller kravet til eleganse, manøvrerbarhet, volum og gjennomsiktighet. Åpningsmekanismen er basert på en ring som roterer rundt en akrylglassplate. To støpte bøkringer er rotasjonssporene, i tillegg til at de er håndtakene for å åpne displayet og for å flytte vognen rundt i restauranten. Disse integrerte funksjonene hjelper deg med å sette scenen for service og fremheve de viste produktene.

Varm Drikke Service Med Friske Planter

Herbal Tea Garden

Varm Drikke Service Med Friske Planter Patrick Sarran opprettet Herbal Tea Garden som et unikt element for Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong i 2014. Cateringsjefen ville ha en tralle der han kunne utføre teseremonien. Dette designet bruker kodene som er utviklet av Patrick Sarran i K-seriens traller, inkludert KEZA-ostevogn og den multifunksjonelle Km31-vognen, påvirket av kinesisk landskapsmaleri.

Champagnevogn

BOQ

Champagnevogn BOQ er en isbad-vogn for servering av champagne i resepsjoner. Den er laget av tre, metall, harpiks og glass. Sirkulær symmetri organiserer gjenstander og materialer som en integrert del av designen. Standard fløyter er stuet i corolla, med hodet ned, under et hvitt harpiksbrett, beskyttet mot støv og støt. Sammensetningen, nesten blomsteraktig, inviterer gjestene til å danne en sirkel for å smake på den dyrebare drinken. Men først og fremst er det et effektivt scenetilbehør for servitøren.

Lagdelt Vogn

Kali

Lagdelt Vogn Denne trinnevognen er et av elementene i designeren K-serien for QUISO-merket. Den er laget av vakkert utformet heltre. Den solide og fyldige designen gjør den ideell til servering av alkohol ved restaurantbordet. For sikkerheten og elegansen i tjenesten er glassene hengende på en pute, flaskene er immobilisert av et sklisikkert belegg, industrihjulene har en jevn og lydløs rulling.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.