Designmagasin
Designmagasin
Utvidbart Bord

Lido

Utvidbart Bord Lido brettes sammen i en liten rektangulær boks. Når den er brettet, fungerer den som en oppbevaringsboks for små gjenstander. Hvis de løfter sideplatene, stikker leddene ut fra boksen og Lido forvandles til et spisebord eller et lite skrivebord. På samme måte, hvis de bretter ut sideplatene fullstendig på begge sider, forvandles det til et stort bord, med den øvre platen bredde 75 cm. Dette bordet kan brukes som et spisebord, spesielt i Korea og Japan der det er en vanlig kultur å sitte på gulvet mens du spiser.

Prosjektnavn : Lido, Designernes navn : Nak Boong Kim, Kundens navn : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Utvidbart Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.