Designmagasin
Designmagasin
Barnevogn

Evolutionary

Barnevogn Produktet er inspirert av normal barneopplevelse i å håndtere forskjellige barneprodukter under forskjellige forhold. Den har et evolusjonssystem med tre kombinerte funksjoner som er forskjellig fra de tradisjonelle. Når folk vil ta barna sine til en park i nærheten, viser det den opprinnelige funksjonen. Folk kan også velge sykling, en miljøvennlig reisemodus, og legge den i baksetet. Det kan utvikle seg til en matende barnestol hvor som helst hvis barnet føler seg sulten. Den evolusjonære egenskapen oppnår sikkerhet, komfort og kjølig utseende.

Prosjektnavn : Evolutionary, Designernes navn : Yuefeng ZHOU, Kundens navn : Yuefeng ZHOU.

Evolutionary Barnevogn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.