Designmagasin
Designmagasin
Barnevogn

Evolutionary

Barnevogn Produktet er inspirert av normal barneopplevelse i å håndtere forskjellige barneprodukter under forskjellige forhold. Den har et evolusjonssystem med tre kombinerte funksjoner som er forskjellig fra de tradisjonelle. Når folk vil ta barna sine til en park i nærheten, viser det den opprinnelige funksjonen. Folk kan også velge sykling, en miljøvennlig reisemodus, og legge den i baksetet. Det kan utvikle seg til en matende barnestol hvor som helst hvis barnet føler seg sulten. Den evolusjonære egenskapen oppnår sikkerhet, komfort og kjølig utseende.

Prosjektnavn : Evolutionary, Designernes navn : Yuefeng ZHOU, Kundens navn : Yuefeng ZHOU.

Evolutionary Barnevogn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.