Designmagasin
Designmagasin
Veske Til Hjelm

Toba Tank

Veske Til Hjelm Toba tilbyr muligheten for å kunne styre jethjelmen når bilen parkerte. De er helt vannavstøtende og antibasculerende, de er foret, utstyrt med glidelås, laget med resirkulert / utvinnende 87% materialer og bærbare for hånd, skulder og ryggsekk. Toba ønsker jethjelmen velkommen til tilpassede personlige ting. Når du bruker hjelmen, blir den en designveske, komfortabel og motstandsdyktig. Imidlertid forblir glidelåsen hengende på kroppen for total sikkerhet. For alle og for enhver anledning, arbeidssammenheng (hvis du beveger deg på to hjul) og fritid. Det første dekselet til hjelmstråle.

Prosjektnavn : Toba Tank, Designernes navn : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Kundens navn : Toba Tank.

Toba Tank Veske Til Hjelm

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.