Designmagasin
Designmagasin
Typografi

Ila'l Amam Type Family

Typografi "Ila'l Amam" er en arabisk type familie utviklet fra en blanding av de første displaytypene som noensinne er opprettet - Fat Faces, samt vintage iranske Kufic-skrifter fra 1000-tallet, og kombinerer dem alle til et kursiv / skrått format. "Ila'l Amam" består av skjermtyper som brukes til store formål, ettersom bokstavene er sterkt stiliserte og preget av en sterk kontrast mellom tykke og tynne streker. Fascinasjonen bak et kursiv / skrått skrifttype kom fra mangelen på en i hvilken som helst arabisk type, da arabisk kanskje betraktet som et rent kursivformat fra starten.

Prosjektnavn : Ila'l Amam Type Family, Designernes navn : Sara Mansour, Kundens navn : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Typografi

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.