Designmagasin
Designmagasin
Hodeplagg

Gaia

Hodeplagg Gaia er et majestetisk vidunder av design for den styrkede gudinnen i det moderne samfunn. Overflod og provoserende var nøkkelelementene som syntetiserer sammen for å danne en eksepsjonell tilstedeværelse. Overgangen fra 'horn-wing' til 'omega' kjeden gir dette stykket en dynamisk silhuett utenfor grensene for smykkedesign.

Prosjektnavn : Gaia, Designernes navn : Herman Francisco Delos Santos, Kundens navn : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Hodeplagg

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.