Designmagasin
Designmagasin
Komposterbar Emballasje

cellulose net tube

Komposterbar Emballasje Et søppel som er på størrelse med Tyskland, driver i Stillehavet. Å bruke emballasje som er biologisk nedbrytbar begrenser ikke bare avløpet for fossile ressurser, men lar også nedbrytbare stoffer komme inn i forsyningskjeden. Verpackungszentrum Graz har vellykket gjort et skritt i denne retningen ved å utvikle rørformede nett ved bruk av komposterbare modale cellulosefibre fra tynning av hjemmeskog. Garnene dukket først opp i supermarkedshyllene i Rewe Østerrike i desember 2012. 10 tonn plast kan spares av Rewe alene, ganske enkelt ved å endre emballasjen for organiske poteter, løk og sitrusfrukter.

Prosjektnavn : cellulose net tube , Designernes navn : Verpackungszentrum Graz, Kundens navn : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Komposterbar Emballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.