Designmagasin
Designmagasin
Stol

Pillow Stool

Stol Det er enkelt, men favner mange egenskaper. Stålstengene på det første laget og det andre laget av den sittende delen går i forskjellige retninger, så de krysser hverandre for å skape en magisk visualisering. Kurvetelleren til sidestrukturen gir runde kanter og overflater for brukerne å sitte komfortabelt på den. Mellom det første laget og det andre laget av den sittende delen, utgjør stavene et tomt rom for å lagre magasiner eller aviser. Avføringen gir ikke bare brukerne en innbydende gest, men tilbyr også nyttige funksjoner for dem.

Prosjektnavn : Pillow Stool, Designernes navn : Hong Ying Guo, Kundens navn : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.