Designmagasin
Designmagasin
Grillrestaurant

Grill

Grillrestaurant Prosjektomfanget ombygger det eksisterende 72 kvadratmeter store motorsykkelverkstedet til en ny grillrestaurant. Arbeidets omfang inkluderer en fullstendig redesign av både det ytre og det indre rommet. Det ytre var inspirert av en grill grillkobling med det enkle sort / hvitt fargeskjemaet av trekull. En av utfordringene med dette prosjektet er å passe de aggressive programmatiske kravene (40 seter i spisestuen) på en så liten plass. I tillegg må vi jobbe med et uvanlig lite budsjett (USD 40 000), som inkluderer alle nye VVS-enheter og et nytt kommersielt kjøkken.

Prosjektnavn : Grill, Designernes navn : Yu-Ngok Lo, Kundens navn : YNL Design.

Grill Grillrestaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.