Designmagasin
Designmagasin
Grillrestaurant

Grill

Grillrestaurant Prosjektomfanget ombygger det eksisterende 72 kvadratmeter store motorsykkelverkstedet til en ny grillrestaurant. Arbeidets omfang inkluderer en fullstendig redesign av både det ytre og det indre rommet. Det ytre var inspirert av en grill grillkobling med det enkle sort / hvitt fargeskjemaet av trekull. En av utfordringene med dette prosjektet er å passe de aggressive programmatiske kravene (40 seter i spisestuen) på en så liten plass. I tillegg må vi jobbe med et uvanlig lite budsjett (USD 40 000), som inkluderer alle nye VVS-enheter og et nytt kommersielt kjøkken.

Prosjektnavn : Grill, Designernes navn : Yu-Ngok Lo, Kundens navn : YNL Design.

Grill Grillrestaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.