Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Predictive Solutions

Bedriftsidentitet Predictive Solutions er en leverandør av programvareprodukter for prognostisk analyse. Selskapets produkter brukes til å gjøre forutsigelser ved å analysere eksisterende data. Selskapets merke - sektorer i en sirkel - ligner kakediagram grafikk og også et veldig stilisert og forenklet bilde av et øye i profilen. Merkeplattformen "kaster lys" er en driver for all merkevaregrafikk. Både skiftende, abstrakte flytende former og tematiske forenklede illustrasjoner brukes som tilleggsgrafikk på tvers av forskjellige applikasjoner.

Prosjektnavn : Predictive Solutions, Designernes navn : Mikhail Puzakov, Kundens navn : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Bedriftsidentitet

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.