Designmagasin
Designmagasin
Kontorbygg

FLOW LINE

Kontorbygg Plassen på stedet er uregelmessig og kurve på grunn av bygningens yttervegg. Derfor bruker designeren konseptet med strømningslinjer i dette tilfellet med håp om å skape en følelse av flyt og til slutt konverteres til flytende linjer. Først revet vi ytterveggen ved siden av den offentlige korridoren og bruker tre funksjonsområder, vi brukte en strømningslinje for å sirkulere de tre områdene, og strømningslinjen er også inngangen til utsiden. Selskapet er delt inn i fem avdelinger, og vi bruker fem linjer for å representere dem.

Prosjektnavn : FLOW LINE, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : .

FLOW LINE Kontorbygg

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.