Designmagasin
Designmagasin
Dustpan Og Kost

Ropo

Dustpan Og Kost Ropo er et selvbalanserende søppel- og kostekonsept som aldri faller ned på gulvet. Takket være den lille vekten på vanntanken som er plassert i bunnkammeret i søppeldynget, holder Ropo seg selv balansert naturlig. Etter å ha lett feid støvet med hjelp av den rette leppen på søppeldynget, kan brukerne slå kvasten og søppeldynget sammen og legge det bort som en enhet uten å bekymre seg for at den noen gang faller ned. Den moderne organiske formen tar sikte på å gi enkelhet i interiørområdene, og den gyngende vuggende vingelfunksjonen har til hensikt å underholde brukerne mens du rengjør gulvet.

Prosjektnavn : Ropo, Designernes navn : Berk Ilhan, Kundens navn : .

Ropo Dustpan Og Kost

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.