Designmagasin
Designmagasin
Dustpan Og Kost

Ropo

Dustpan Og Kost Ropo er et selvbalanserende søppel- og kostekonsept som aldri faller ned på gulvet. Takket være den lille vekten på vanntanken som er plassert i bunnkammeret i søppeldynget, holder Ropo seg selv balansert naturlig. Etter å ha lett feid støvet med hjelp av den rette leppen på søppeldynget, kan brukerne slå kvasten og søppeldynget sammen og legge det bort som en enhet uten å bekymre seg for at den noen gang faller ned. Den moderne organiske formen tar sikte på å gi enkelhet i interiørområdene, og den gyngende vuggende vingelfunksjonen har til hensikt å underholde brukerne mens du rengjør gulvet.

Prosjektnavn : Ropo, Designernes navn : Berk Ilhan, Kundens navn : .

Ropo Dustpan Og Kost

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.