Designmagasin
Designmagasin
Design Av Elektrisk Stikkontakt

Easy Socket

Design Av Elektrisk Stikkontakt Funksjonshemmede, eldre, midlertidig funksjonshemmede og også sunne mennesker danner grunnlaget for denne saken. Men målgruppen min var de som har mangel på hendene, armene, fingrene eller midlertidig funksjonshemmede, nemlig de som ikke er i stand til å bruke normale ( klassisk) socket og plug.This socket design til en enhet som lett kan brukes av målgruppen min ved å bruke albuen, kanten på hendene, tærne, hælen, armen som disse av målgruppen min. Jeg prøvde å lage en "Universal Design".

Prosjektnavn : Easy Socket, Designernes navn : Akin Kayiket, Kundens navn : .

Easy Socket Design Av Elektrisk Stikkontakt

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.