Designmagasin
Designmagasin
Design Av Elektrisk Stikkontakt

Easy Socket

Design Av Elektrisk Stikkontakt Funksjonshemmede, eldre, midlertidig funksjonshemmede og også sunne mennesker danner grunnlaget for denne saken. Men målgruppen min var de som har mangel på hendene, armene, fingrene eller midlertidig funksjonshemmede, nemlig de som ikke er i stand til å bruke normale ( klassisk) socket og plug.This socket design til en enhet som lett kan brukes av målgruppen min ved å bruke albuen, kanten på hendene, tærne, hælen, armen som disse av målgruppen min. Jeg prøvde å lage en "Universal Design".

Prosjektnavn : Easy Socket, Designernes navn : Akin Kayiket, Kundens navn : .

Easy Socket Design Av Elektrisk Stikkontakt

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.