Designmagasin
Designmagasin
Trykk For Å Fjerne Elektriske Plugger

The GAN Switch

Trykk For Å Fjerne Elektriske Plugger Normalt hvis noen ønsker å ta ut en elektrisk plugg, må de slå av strømmen og trekke den ut med en betraktelig mengde energi. Denne konseptuelle, men synlige ideen gjør at bare en finger kan gjøre all jobben. PÅ / AV-bryteren som også er en knapp for å fjerne støpselet, hjelper deg med å fortelle deg om støpselet er koblet til strømforsyningen eller ikke.

Prosjektnavn : The GAN Switch, Designernes navn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens navn : .

The GAN Switch Trykk For Å Fjerne Elektriske Plugger

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.