Designmagasin
Designmagasin
Sidebord

Chandelier table

Sidebord Dekorativt sidebord. Dette delikate bordet er en perfekt ledsager og utfyllende partner til Claire de Lune lysekrone. Dermed navnet "Chandelier Table". Den "nesten-der" -kvaliteten understrekes av den delikate graveringen, som ligner blonder. Som med de fleste av produktene designet av ACCENT, leveres det flatpakning, så det kreves en del montering av sluttforbrukeren, en påminnelse om reduksjon av CO2 som et integrert designhensyn. Et vakkert og nyttig tillegg til ethvert soverom eller stue.

Prosjektnavn : Chandelier table, Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : Accent Aps.

Chandelier table Sidebord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.