Designmagasin
Designmagasin
Led-Spotlight

Stratas.02

Led-Spotlight LED-spotlight for spormontering, designet spesielt for Xicato XSM Artist Series LED-modul (den beste fargegjengivelses-LED i sin klasse). Perfekt til belysning av kunstverk og interiørmiljøer, ren estetikk og en kompakt totalstørrelse. Stratas.02 leveres som standard med 3 utskiftbare reflekser (flekk 20˚, medium 40˚, flom 60˚) og en honningkam anti-blendingsluis.

Prosjektnavn : Stratas.02, Designernes navn : Christian Schneider-Moll, Kundens navn : .

Stratas.02 Led-Spotlight

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.