Designmagasin
Designmagasin
Installasjonskunst

Inorganic Mineral

Installasjonskunst Lee Chi, inspirert av dype følelser overfor naturen og opplevelsen som arkitekt, fokuserer på å lage unike botaniske kunstinstallasjoner. Ved å reflektere over artens art og forske på kreative teknikker, forvandler Lee livshendelser til formaliserte kunstverk. Temaet for denne serien er å undersøke materialenes art og hvordan materialer kan rekonstrueres av det estetiske systemet og det nye perspektivet. Lee mener også at omdefinering og gjenoppbygging av planter og andre kunstige materialer kan gjøre at naturlandskap får en emosjonell innvirkning på mennesker.

Firmamerking

Astra Make-up

Firmamerking Kraften til merket ligger ikke bare i dets evne og visjon, men også i kommunikasjon. En brukervennlig katalog fylt med sterkt produktfotografering; et forbrukerorientert og tiltalende nettsted som tilbyr online tjenester og oversikt over merkevareproduktene. Vi utviklet også et visuelt språk i representasjonen av merkefølelsen med en motestil av fotografering og en linje med fersk kommunikasjon i sosiale medier, for å etablere en dialog mellom selskapet og forbrukeren.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søker en balanse mellom åpenhet og lesbarhet av humanistiske sans seriffer og en mer regularisert karakter av torget sans serif. Selv om den opprinnelig var designet som et latinsk skrift, ble det tidlig bestemt at det trengs en bredere dialog for å inkludere en arabisk versjon. Både latin og arabisk utformer oss den samme begrunnelsen og ideen om delt geometri. Styrken i den parallelle designprosessen gjør at de to språkene har balansert harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med delte tellere, stilketykkelse og buede former.

Emballasje

Winetime Seafood

Emballasje Emballasjedesignet for Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhet og pålitelighet, bør skille det gunstig fra konkurrenter, være harmonisk og forståelig. Fargene som brukes (blå, hvit og oransje) skaper en kontrast, understreker viktige elementer og reflekterer merkevareposisjonering. Det unike konseptet som er utviklet, skiller serien fra andre produsenter. Strategien for visuell informasjon gjorde det mulig å identifisere produktsortimentet i serien, og bruken av illustrasjoner i stedet for bilder gjorde emballasjen mer interessant.

Emballasjedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballasjedesign Den er inspirert av melk, hovedingrediensen. Den unike beholderkonstruksjonen av melkepakketypen gjenspeiler produktegenskapene og er designet for å være kjent for selv de første gangs forbrukere. I tillegg brukes materialet laget av polyetylen (PE) og gummi (EVA) og de myke egenskapene til pastellfarge for å understreke at det er et mildt produkt for barn med svak hud. Den runde formen påføres hjørnet for å sikre mor og baby.

Reklamekampanje

Feira do Alvarinho

Reklamekampanje Feira do Alvarinho er en årlig vinfest som finner sted i Moncao, i Portugal. For å kommunisere hendelsen ble det opprettet et eldgammelt og fiktivt rike. Med eget navn og sivilisasjon ble kongeriket Alvarinho, utpekt slik at Moncao er kjent som vuggen til Alvarinho-vin, inspirert av den virkelige historien, steder, ikoniske mennesker og legender fra Moncao. Den største utfordringen med dette prosjektet var å føre den virkelige historien om territoriet inn i karakterdesignet.