Designmagasin
Designmagasin
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er treningssko og sportsutstyr, som ble produsert med injeksjonsteknologi, utstilt. Stedet ser ut som produsert med injeksjonsformpressing. I fremstillingsmetoden for dette stedet, møbler som om de ble produsert i injeksjonsform for å generere helheten. Grove systier som i taket, mykner all teknologisk synlighet.

Stol

SERENAD

Stol Jeg respekterer alle slags stoler. Etter min mening er en av de viktigste og klassiske og spesielle tingene innen interiørdesign stolen. Ideen om Serenad-stol kommer fra en svane på vannet som snudde og satte ansiktet hennes mellom vingene. Kanskje den skinnende og glatte overflaten i Serenad stol med ulik og spesiell design den er laget bare for veldig spesielle og unike steder.

Lenestol

The Monroe Chair

Lenestol Slående eleganse, enkelhet i ideen, komfortabel, designet med bærekraft i tankene. Monroe-stolen er et forsøk på å drastisk forenkle produksjonsprosessen som er involvert i å lage en lenestol. Den utnytter potensialet i CNC-teknologier til å gjentatte ganger kutte ut et flatt element fra MDF, disse elementene blir deretter spredt rundt en sentral akse for å forme en kompleks buet lenestol. Bakbenet forandrer seg gradvis i ryggstøtten og armlenet i fremre ben, og skaper en distinkt estetikk som er helt definert av enkelheten i produksjonsprosessen.

Parkbenk

Nessie

Parkbenk Dette prosjektet er basert på konseptidéen "Drop & Forget", det vil si enkel installasjon på stedet med minimale installasjonskostnader i forhold til de eksisterende infrastrukturene i et urbant miljø. Robust betongvæske former, nøye balansert, skaper en favnende og behagelig sitteopplevelse.

Emballasje

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballasje KRYSTAL-vann viser kjernen i luksus og velvære i en flaske. Med en alkalisk pH-verdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensetning, kommer KRYSTAL vann i en ikonisk firkantet gjennomsiktig prisflaske som ligner en glitrende krystall og ikke går på akkord med kvalitet og renhet. KRYSTAL-merkelogoen er subtilt omtalt på flasken, noe som fremhever et preg av luksusopplevelsen. I tillegg til den visuelle effekten av flasken, er de firkantede PET- og glassflaskene resirkulerbare, noe som optimaliserer emballasjerommet og materialene, og reduserer dermed det totale karbonavtrykket.