Designmagasin
Designmagasin
Tre E-Sykkel

wooden ebike

Tre E-Sykkel Berlinselskapet Aceteam opprettet den første tre-e-sykkelen, oppgaven var å bygge den på en miljøvennlig måte. Letingen etter en kompetent samarbeidspartner var vellykket med Fakultet for trevitenskap og teknologi ved Eberswalde universitet for bærekraftig utvikling. Ideen om Matthias Broda ble virkelighet, og kombinerte CNC-teknologi og kunnskapen om tremateriale, tre-E-Bike ble født.

Desktop Installasjon

Wood Storm

Desktop Installasjon The Wood Storm er en stasjonær installasjon for visuell glede. Turbulensen i luftstrømmen gjøres ekte av en treforheng som forbedres av lys støpt nedenfra for en verden uten tyngdekraft. Installasjonen oppfører seg som en endeløs dynamisk loop. Det guider siktlinjen rundt den for å søke etter begynnelsen eller sluttpunktet da publikum faktisk danser med stormen.

Interaktive Installasjoner

Falling Water

Interaktive Installasjoner The Falling Water er et sett med interaktive installasjoner som lar brukerne endre løpebane rundt en kube eller terninger. Kombinasjonen av terninger og beaded stream viser en kontrast av statisk gjenstand og dynamisk vannføring. Strømmen kan trekkes for å se perler løpe eller bare legge på et bord som en scene med frossent vann. Perler blir også betraktet som ønsker folk gjør hver dag. Ønskene skal være lenket og løpe for alltid som en foss.

Rammeinstallasjon

Missing Julie

Rammeinstallasjon Denne designen presenterer en rammeinstallasjon og et grensesnitt mellom innendørs og utendørs, eller lys og skygger. Det gir et uttrykk mens folk ser ut av en ramme for å vente på at noen skal komme tilbake. Ulike typer og størrelser av glassfærer brukes som et symbol på ønsker og tårer for å antyde følelser som mulig gjemmer seg inni. Stålrammen og kassene definerer følelsesgrensen. Følelser gitt av en person kan være forskjellig fra måten den oppfattes på samme måte som bildene i sfærene er opp ned.

Tesett

Vapor Breeze

Tesett Tekanne er en boks som holder et univers av essenser som venter på å bli utgitt. Når du ser inn i åpningen kan du finne en struktur av dynamiske kanaler som er mellomliggende innen damp. Strukturen reflekteres også på huden utenfor. Hele kroppen illustrerer en fordampet essens for folk å visualisere og nyte hver dag.

Blomsterstativ

Eyes

Blomsterstativ The Eyes er et blomstativ for alle anledninger. Den ovale kroppen er gullfoliert med uregelmessige åpninger som menneskelige øyne som alltid søker etter fantastiske ting i Moder naturen. Stativet oppfører seg som en filosof. Det verner om naturlig skjønnhet og dukker opp hele verden for deg før eller etter at du tenner på den.