Designmagasin
Designmagasin
Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo desk er ønsket om å uttrykke karakter gjennom formenes minimalisme. Dens tynne horisontale linjer og vinklede metallben skaper et kraftig visuelt bilde. Den øverste hylla lar deg plassere skrivesaker slik at den ikke forstyrrer mens du arbeider. Et skjult brett på overflaten for tilkobling av enheter opprettholder en ren estetikk. Bordplaten i naturlig finér bærer varmen fra den naturlige treteksturen. Skrivebordet opprettholder en plettfri balanse, takket være harmonisk utvalgte materialer, funksjonalitet og praktisk kombinasjon med estetikk i vanlige og strenge former.

Prosjektnavn : Duoo, Designernes navn : Andriy Mohyla, Kundens navn : Andriy Mohyla.

Duoo Skrivebord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.