Designmagasin
Designmagasin
Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerer klassisk design i form av en sylindrisk, håndlaget glasskropp med innovativ lysteknologi som gir tredimensjonale lyseffekter på tekstillampeskjermen. Estelle er bevisst designet for å gjøre belysningsstemninger til en følelsesmessig opplevelse, og tilbyr et uendelig utvalg av statiske og dynamiske stemninger som produserer alle slags farger og overganger, kontrollert via et berøringspanel på armaturen eller en smarttelefonapp.

Prosjektnavn : vanory Estelle, Designernes navn : Chris Herbold, Kundens navn : vanory.

vanory Estelle Armatur

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.