Designmagasin
Designmagasin
Kosmetikkemballasje

Clive

Kosmetikkemballasje Konseptet med Clive kosmetikkemballasje ble født til å være annerledes. Jonathan ville ikke bare lage et nytt merke av kosmetikk med vanlige produkter. Han er fast bestemt på å utforske mer følsomhet og litt mer enn han tror når det gjelder personlig omsorg, adresserer han ett hovedmål. Balansen mellom kropp og sinn. Med Hawaii-inspirert design gir kombinasjonen av tropiske blader, tonaliteten i havet og den taktile opplevelsen av pakkene følelsen av avslapning og fred. Denne kombinasjonen gjør det mulig å bringe opplevelsen fra det stedet til design.

Prosjektnavn : Clive, Designernes navn : Jonathan Nacif de Andrade, Kundens navn : Cosmetics Clive.

Clive Kosmetikkemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.