Designmagasin
Designmagasin
Høyttaler

Sperso

Høyttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den spesielle formen til den glassaktige boblen og høyttaleren i sin grop på hodet refererer til følelse av manlighet og dypt gjennomtrenging av lyd rundt omgivelsene, akkurat som ild fra en hanns sæd i den kvinnelige egga under parring. Målet er å produsere høy effekt og lyd av høy kvalitet rundt omgivelsene. Det trådløse systemet gjør det mulig for brukeren å koble mobiltelefonen, den bærbare datamaskinen, nettbrettet og andre enheter til høyttaleren via Bluetooth. Denne takhøyttaleren kan brukes spesielt i stue, soverom og TV-stue.

Prosjektnavn : Sperso, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Sperso Høyttaler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.