Designmagasin
Designmagasin
Skuddglass

Flourishing

Skuddglass The Flourishing Shot er et stykke glassutstyr designet for vårt blomstrende samfunn. Glasset er et standard 0,04L-skudd som er produsert i en krystallklar versjon, samt forskjellige farger oppnådd gjennom glassfarging. Profilen er laget av en dodekagonal form som naturlig overgår fra små til store diametre og omvendt, noe som gjør en tilpasset skulptur som ligner en blomst. Årsaken til å velge en dodecagon var de tolv sidene, som skulle representere hver måned i året. Målet var å gi folk muligheten til å glede seg over sin favoritt alkoholholdige drikke med et snev av kunst.

Prosjektnavn : Flourishing, Designernes navn : Miroslav Stiburek, Kundens navn : MIROSLAVO.

Flourishing Skuddglass

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.