Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Slixy

Klokke Klokken var designet for å være minimalistisk, men likevel elegant og respektere tradisjonen for klokker med sine enkle hender, merker og avrundede form, mens de skyver grenklokkene med bruk av farger og et antydelig merkenavn. Det ble lagt vekt på materialer og egenskaper så vel som design, da sluttkunden i dag ønsker alt - god design, god pris og kvalitetsmaterialer. Klokkene består av safirkrystallglass, rustfritt stål for etuiet, kvartsbevegelklokke laget av et sveitsisk firma Ronda, 50m vannmotstand og en farget skinnrem for å fullføre den.

Prosjektnavn : Slixy, Designernes navn : Miroslav Stiburek, Kundens navn : SLIXY.

Slixy Klokke

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.