Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Zeitgeist

Klokke Klokken gjenspeiles zeitgeist, som er assosiert med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets høyteknologiske ansikt er representert av en semi torus carbon karosseri og tidsvisning (lyshull). Karbon erstatter metalldel, som en relikvie fra fortiden og fremhever funksjonsdelen av klokken. Fraværet av sentral del viser at innovativ LED-indikasjon erstatter klassisk klokkemekanisme. Myk bakgrunnsbelysning kan justeres under eierens favorittfarge, og en lyssensor overvåker lysstyrken.

Prosjektnavn : Zeitgeist, Designernes navn : Dmitry Pogorelov, Kundens navn : NCC Russia.

Zeitgeist Klokke

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.