Designmagasin
Designmagasin
Kommersielt Og Administrativt

Sina Complex

Kommersielt Og Administrativt I planen startet prosjektet sitt arbeid med en åndedrettslunge som var i kontakt med friluft og likte også vegetasjon for luftfilter, og forsøket ble gjort på at denne trenden skulle videreføres i hele serien. Også noen steder ble dannet i forskjellige høyder for å se på byen. Disse stedene var omgitt av skjell (vegetasjon og design), og det gir et filtrert syn av disse elementene for publikum både fra innsiden og utsiden for å redusere fysisk og visuell forurensningsintensitet.

Prosjektnavn : Sina Complex, Designernes navn : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Kundens navn : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Kommersielt Og Administrativt

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.