Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Tempo House

Bolighus Dette prosjektet er en totalrenovering av et hus i kolonistil i et av de mest sjarmerende nabolagene i Rio de Janeiro. Ligger på et ekstraordinært område, fullt av eksotiske trær og planter (original landskapsplan av den berømte landskapsarkitekten Burle Marx), var hovedmålet å integrere den utvendige hagen med de indre rommene ved å åpne store vinduer og dører. Dekorasjonen har viktige italienske og brasilianske merker, og konseptet er å ha det som et lerret slik at kunden (en kunstsamler) kan vise favorittbitene sine.

Prosjektnavn : Tempo House, Designernes navn : Gisele Taranto, Kundens navn : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Bolighus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.