Designmagasin
Designmagasin
Gulvsete

Fractal

Gulvsete Inspirert av origami, ser Fractal gjennom bretter og bretter for å skape en fleksibel overflate som tilpasser seg kroppen vår og våre aktiviteter på en rask og enkel måte. Det er et filtsete i firkantet form som ikke inkluderer forsterkninger eller ekstra støtte, bare med sin teknologi kan den støtte kroppen vår når vi hviler. Den tillater mange bruksområder: som en pouf, et sete, en sjeselong, og som den er en modul, kan den settes sammen med andre for å lage mange forskjellige romkonfigurasjoner.

Prosjektnavn : Fractal, Designernes navn : Andrea Kac, Kundens navn : KAC Taller de Diseño.

Fractal Gulvsete

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.