Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Meline

Krakk Meline er en innovativ krakk med lagring. Den minimale designen har en hylle og en knagg til å henge en jakke og en bag. Hyllen er ideell for oppbevaring av studenters verktøy og eiendeler og strekker seg utover for å holde noen gjenstander innen rekkevidde. Den er lett med hardvedramme og laminatstol / sokkel. Designet er påvirket av DeStijl-stilen. Meline er en pålitelig avføring, en avføring du kan kalle "en venn".

Prosjektnavn : Meline, Designernes navn : Eliane Zakhem, Kundens navn : E Zakhem Interiors.

Meline Krakk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.