Designmagasin
Designmagasin
Scene For Bryllupsmottakelse

Depiction

Scene For Bryllupsmottakelse Vakkert designet sett for bryllupsmottakelse. Grand avenue ønsker gjesten velkommen på mykt hvitt pels-teppe. Føler essensen av byen Roma gjennom porten, de romerske søylene, statuen, den runde sitteplasser i tiara-stil og den enorme "Fontana-di-trevi". Lyd av rennende vann skaper en beroligende musikk i bakgrunnen mens du hilser til den nygifte. Ikke den eneste personen fra teamet har noen gang hørt eller sett den faktiske strukturen, og fremdeles får 100% skildring av den opprinnelige strukturen, noe som er kredittverdig å gjøre alt på bare 20 dager.

Prosjektnavn : Depiction, Designernes navn : Arundhati Subodh Sathe, Kundens navn : Victrans Engineers.

Depiction Scene For Bryllupsmottakelse

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.