Designmagasin
Designmagasin
Matmater

Food Feeder Plus

Matmater Food Feeder Plus hjelper ikke bare barn å spise alene, men betyr også mer uavhengighet for foreldrene. Babyer kan holde av seg selv og suge og tygge den etter at du har knust mat laget av foreldre. Food Feeder Plus har en større, fleksibel silikonsekk som tilfredsstiller babyenes voksende appetitt. Det er en fôring som er viktig for at små kan utforske og nyte fersk, fast mat trygt. Matene trenger ikke å renses. Bare plasser maten i silikonsekken, lukk snaplåsen, og babyer kan glede seg over selvfôring med fersk mat.

Prosjektnavn : Food Feeder Plus, Designernes navn : Kidsme, Kundens navn : kidsme.

Food Feeder Plus Matmater

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.