Designmagasin
Designmagasin
Ring Og Ørering

Droplet Collection

Ring Og Ørering Droplet-smykkekolleksjonen henter sin inspirasjon fra roen og skjønnheten i vanndråpen. Ved å kombinere 3D-design og tradisjonell arbeidsbenk-teknikk undersøker den dannelsen av dråper på et blad. Den polerte 925 sølvfinishen etterligner den reflekterende overflaten på vanndråpen mens ferskvannsperler også er lekent integrert i designet. Hver vinkel på ringen og øreringene viser en annen formasjon, og holder designen allsidig.

Prosjektnavn : Droplet Collection, Designernes navn : Lisa Zhou, Kundens navn : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Ring Og Ørering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.