Designmagasin
Designmagasin
Trelek

BlindBox

Trelek BlindBox er et trelek som kombinerer puslespill med minnespill, og styrker følelsene som å høre og røre. Det er et turnbasert spill for to spillere. Spilleren som samler sine egne kuler før den andre spilleren vinner. Horisontale skuffer blir flyttet av spillere for å justere hullene i midten av dem for å lage vertikale baner for klinkekuler å falle ned. Spillet krever strategiske tenkemuligheter for å blokkere motstanderen, et godt minne for rette bevegelser og høy oppmerksomhet for å finne ut hvor din klinkekuler flytte til.

Prosjektnavn : BlindBox, Designernes navn : Ufuk Bircan Özkan, Kundens navn : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Trelek

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.