Designmagasin
Designmagasin
Kontorlokaler

C&C Design Creative Headquarters

Kontorlokaler Det kreative hovedkvarteret til C&C Design ligger i et postindustrielt verksted. Bygningen ble transformert fra en rødmurksfabrikk på 1960-tallet. Med tanke på å beskytte bygningens nåværende situasjon og historiske minne, har Designteamet prøvd sitt beste for å unngå skade på den opprinnelige bygningen i interiørdekorasjonen. Det brukes mye gran og bambus i interiørdesignen. Åpningen og lukkingen, og omleggingen av mellomrom er utformet på en smart måte. Belysningsdesignene for forskjellige regioner gjenspeiler forskjellige visuelle atmosfærer.

Prosjektnavn : C&C Design Creative Headquarters, Designernes navn : Zheng Peng, Kundens navn : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Kontorlokaler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.