Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

Baralho

Lenestol Baralho lenestol har en slående moderne design sammensatt av rene former og rette linjer. Denne lenestolen er laget av bretter og sveiser på den børstede aluminiumsplaten og skiller seg ut for sin dristige passform som utfordrer styrken til materialet. Det er i stand til å samle skjønnhet, letthet og presisjon av linjer og vinkler i ett element.

Prosjektnavn : Baralho, Designernes navn : FLÁVIO MELO FRANCO, Kundens navn : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Lenestol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.