Designmagasin
Designmagasin
Restaurant Og Bar

Wah Marathi

Restaurant Og Bar Enkelhet er nøkkelen til denne boutique-restauranten. Det leker med et jordnært utseende mens en strek dristige farger i form av tradisjonell lokal kunst-e-fakta, skjermer og merkantil fungerer som bandasje. Naturlige elementer - tre, steiner og den engasjerende leken av lys og skygge gir liv til den guddommelige opplevelsen mens du flyter fra en seksjon til en annen. Den skildrer den indiske filosofien ganske genialt og tilbyr en funksjonell, men likevel emosjonell og visuell glede.

Prosjektnavn : Wah Marathi, Designernes navn : Ketan Jawdekar, Kundens navn : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restaurant Og Bar

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.