Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Veske

Collectote

Multifunksjonell Veske Collectote er en 3-i-1-veske som lar deg organisere alt. Skill den store messenger vesken, mens du bærer dine nødvendigheter i en mindre veske for reiser, museumsbesøk, klasser, arbeid og messer. Messenger-vesken er stor nok til å romme mer enn 5 album i bokstavstørrelse, den bærbare datamaskinen og varer over natten. Collectote har en kortholder i skinn og to avtakbare vesker, differensiert ved fôrfarge. Det tjener i mange forskjellige situasjoner, og tilfredsstiller behovene til alle slags mennesker, fra kunstnere til ledere.

Prosjektnavn : Collectote, Designernes navn : Yun Hsin Lee, Kundens navn : Collectors Club of New York.

Collectote Multifunksjonell Veske

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.