Designmagasin
Designmagasin
Dameklær Kolleksjon

The Hostess

Dameklær Kolleksjon Daria Zhiliaevas gradsamling handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skjørhet. Samlingens inspirasjon kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Vertinnen av Kobberfjellet er en magisk beskytter av gruvearbeidere fra en gammel russisk eventyr. I denne samlingen kan du se det vakre ekteskapet med rette linjer, inspirert av gruves uniformer, og de grasiøse volumene av russisk nasjonaldrakt. Teammedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Prosjektnavn : The Hostess , Designernes navn : Daria Zhiliaeva, Kundens navn : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Dameklær Kolleksjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.